Herbal Tea Review!!

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Γεια σας, σήμερα θα κάνω ένα διαφορετικό review από τα συνηθισμένα!! 
Θα σας γράψω για ένα τσάι που μου έκλεψε την καρδία! 
Το πρώτο μου Herbal Tea το αγόρασα από τα Zampple και ενθουσιάστηκα!!
Τα βρίσκεται στα Super Market κλπ. Κοστίζουν γύρω στο 1,60 από ότι έλεγε στο Zampple
Κάντε Like στο facebook της εταιρίας για νεότερα https://www.facebook.com/HerbalTeaIntergamma?directed_target_id=0



Τι είναι το Herbal Tea? 
Το Herbal Tea είναι το πρώτο ελληνικό αφέψημα, φτιαγμένο κατά 100% από βότανα της ελληνικής γης και άλλα φυσικά συστατικά. Η πρωτοποριακή σύνθεση του, αποκλειστικά από εκχυλίσματα της ελληνικής φύσης (όπως τσάι του βουνού, λουΐζα, μαραθόσπορο, ιβίσκο κ.α.), το καθιστά ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς διαθέτει ευεργετικές ιδιότητες, προσφέροντας μας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.  

Ποια είναι η γνώμη μου!?
    Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι κάτι 100% φτιαγμένο από βότανα και παρόλα αυτά είχε τέλεια γεύση ιδικά το πράσινο με την λουίζα!! Το κόκκινο είναι κάτι διαφορετικό πρώτη φόρα γεύτηκα κάτι τέτοιο! Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που τα δημιούργησαν είναι εξαιρετικά και πάνω απ'όλα Ελληνικά!  

Μερικά από τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει και ιδιότητες τους :
·         Τσάι του βουνού: Τονωτικό του σώματος και του εγκεφάλου, κάνει καλό στην αρτηριοσκλήρωση, τον πονοκέφαλο και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την χαλάρωση του νευρικού συστήματος.
·         Μηδική: Φυτό με πλούσιο βιταμινικό περιεχόμενο, υποστηρικτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτοξινωτικό για το συκώτι.
·         Μαραθόσπορο: Διουρητικό, χωνευτικό, βοηθάει στο αδυνάτισμα.
·         Λουίζα: Καταπολεμά την αϋπνία που προέρχεται από νευρική κούραση, διώχνει τον πονοκέφαλο και  βοηθά στο αδυνάτισμα, την αποτοξίνωση και την αποβολή περιττών υγρών και κυτταρίτιδας.
·         Ιβίσκος : O ιβίσκος ενδείκνυται για τους υπέρβαρους με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Δρα ως αγγειοδιασταλτικό, βοηθά στις καρδιαγγειακές παθήσεις και στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης. Βοηθά στη θεραπεία της υψηλής πίεσης στο αίμα και τις ηπατικές διαταραχές. Ενδείκνυται για αδυνάτισμα. Με 0 Θερμίδες «Περιέχει γλυκαντική ΣΤΕΒΙΑ»

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ
·         Το Herbal Tea δεν καταναλώνεται μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Μπορείς να το πάρεις στο σπίτι, να το ζεστάνεις σε ένα μπρίκι και να το απολαύσεις ζεστό ρόφημα χωρίς να χάσει καμιά από τις ευεργετικές του ιδιότητες. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

2 comments