Review : Garnier Hydra Match Dull and Tired Skin!

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

Γεια σας κορίτσια σήμερα θα σας γράψω για την κρέμα που αγαπώ όταν είμαι αδιάθετη!!
Εμένα το πρόσωπο μου όταν είμαι στις μέρες μου παθαίνει σοκ! Στην κυριολεξία όμως ...
Γίνεται πιο χάλια από ποτέ... Όμως βρήκα τον σωτήρα μου!!

Όπως καταλαβαίνετε σήμερα θα μιλήσουμε για την καινούρια ενυδατική κρέμα προσώπου της Garnier στην συγκεκριμένη σειρά (Garnier Hydra Match) υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κρέμες για κάθε ανάγκη του προσώπου σας. Σήμερα εγώ θα αναλύσω την μια από αυτές και στο μέλλον θα σας γράψω και για τις άλλες!!



Λοιπόν σας έλεγα και πριν πως στις μέρες μου το πρόσωπο μου είναι χάλια και έτσι είπα να δοκιμάσω την Garnier Hydra Match Dull and Tired Skin που είναι για κουρασμένα και θαμπά πρόσωπα.
Έβλεπα τρομερή διαφορά με συχνή χρήση δηλαδή πρωί - βράδυ. Η υφή της είναι σε μορφή Gel που σημαίνει πολύ δροσερή και ανάλαφρη για το πρόσωπο. Εγώ έχω λιπαρό δέρμα και το μόνο που δε μου άρεσε ήταν πως δε διατηρούσε το πρόσωπο ματ αλλά γιαυτό έχει φροντίσει η Garnier και έχει βγάλει από αυτήν την σειρά κρέμα για λιπαρά δέρματα όποτε που καταλήγουμε? Πως αυτή η κρέμα αυτό που υπόσχεται το κάνει καλά... Δεν υπόσχεται ματ αποτέλεσμα πρέπει να μην είμαι αχάριστη!

Επίσης έχει φανταστικό άρωμα εσπεριδοειδών και ένα πολύ γλυκό χρώμα παστέλ πορτοκαλί!!
Τώρα μια λεπτομέρεια που παρατήρησα είναι πως η συσκευασία είναι τελείως πλαστική το αυτοκόλλητο της συγκεκριμένης που έχω στα χέρια μου δεν ήταν τόσο πολύ καλά κολλημένο ίσως είμαι υπερβολική το ξέρω αλλά σε κάτι τέτοια θέματα είμαι ψείρας!!

Αγαπάμε Garnier και την ευχαριστούμε που φροντίζει για μας.
Αν την έχετε δοκιμάσει η αυτήν η κάποια άλλη από την συγκεκριμένη σειρά περιμένω τις εντυπώσεις σας στα σχόλια! Φιλάκια πολλά. 

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

6 comments

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται, αν κ εγώ προτιμώ τις ματ υφές, γιατί έχω μικτό δέρμα :/ Πάντως, η Garnier έχει πολύ καλά προϊόντα σε γενικές γραμμές για την τιμή που τα προσφερει.
    Φιλιά!

    Ειρήνη by dreamofbeauty22@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw edw kai merikous mhnes xrhsimopoiw thn roz pou einai gia ba8ia enudatosh.. exw ksuro derma kai einai teleia, thn exw agorasei duo fores kai nomizw pws 8a sunexisw na thn agorazw.. exw meinei polu euxaristhmenh... enudatonei teleia to derma mou kai den einai ka8olou luparh... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw lew na parw thn prasinh pou einai gia liparo derma kai emena to kalokairi mou xreiazetai kati tetoio!euxaristoume gia to review pl xrhsimo gt distaza na tis agorasw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή