S.O.S Pelle From mypharmacity.gr

Τρίτη, Αυγούστου 27, 2013



Γεια σας... Πόσο καιρό είχα να σας γράψω άραγε?? Αρκετό σίγουρα! 
Σήμερα θα διαβάσετε το review για ένα προϊόν που με έσωσε στις καλοκαιρινές μου διακοπές.

Εγώ δυστυχώς είμαι γλυκοαίματη τι σημαίνει αυτό? όλα τα κουνούπια πάνω μου!!
Με τσιμπάνε και εκτός αυτού ξύνομαι μανιωδώς με αποτέλεσμα να δημιουργό πληγή. 

Έχοντας όμως την S.O.S Pelle είπα να την δοκιμάσω!! 
Η κρέμα SOS PELLE με τα λεγόμενα του site mypharmacity.gr γρήγορα και αποτελεσματικά μειώνει τις κοκκινίλες, το αίσθημα καψίματος και τη φαγούρα που προκαλούνται από ηλιακά εγκαύματα, τσιμπήματα, αλλεργικές αντιδράσεις (σε μέταλλα, απορρυπαντικά κ.α.), ερεθισμούς από πάνες, χτυπήματα, εγκαύματα από φωτιά, ξύρισμα και θεραπεία με λέιζερ. Η κρέμα δρα χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του skinsave, συνδυάζοντας φυσικά ενεργά συστατικά από κάπαρη,ελιά και φραγκοσυκιά, μαζί με άλλα φυσικά συστατικά όπως lipex l sens, rhamnosoft και betaine. Δερματολογικά ελεγμένο Απλώστε με απαλές κινήσεις στην πάσχουσα περιοχή, όσες φορές χρειάζεται την ημέρα.



Εγώ την έβαζα σε όσα κουνούπια με τσίμπαγαν και μέσα σε 1-2 μέρες σχεδόν έφευγε τελείως το σημάδι και εκτός αυτού μου περνούσε η φαγούρα αμέσως!! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και την προτιμώ από άλλα προϊόντα στο είδος της. Επίσης την χρησιμοποίησα όταν έβγαλα το μουστάκι μου με κερί που ήταν κατακόκκινο και μέσα σε λίγες ώρες ηρέμησε απίστευτα.

Η κρέμα κοστίζει €7.55 αλλά στο mypharmacity.gr την έχουν σε προσφορά μόνο €5.50


Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

1 comments

  1. Είναι πολύ καλή,εμένα μου την είχαν συστήσει όταν με είχε τσιμπήσει μολυσμένο κουνούπι και είχε πρηστεί το χέρι μου..Μια φίλη μου την χρησιμοποιεί σαν ημέρας γιατί έχει αλλεργίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή