Pistacia Natura Review!!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2013

Γεια σας κορίτσια, 
Σήμερα θα σας γράψω για μια νέα εταιρία για εμένα η οποία ονομάζετε Pistacia Natura!
Η συγκεκριμένη εταιρία μου τράβηξε την προσοχή γιατί όπως και από την ονομασία καταλαβαίνετε πως το κύριο συστατικό των προϊόντων είναι το Φιστίκι.
Εγώ σήμερα θα σας αναφέρω μερικά προϊόντα και θα σας πω και την γνώμη μου γι'αυτά!!
Πολύ σημαντικό είναι να τονίσω πως είναι Ελληνικά προϊόντα και αυτό με έκανε να θέλω ακόμα πιο πολύ να τα δοκιμάσω γιατί πρέπει να στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα!




Το πρώτο που θα σας μιλήσω είναι το 

Τονωτικό σαμπουάν

Με έλαιο φιστικιού και αιθέρια έλαια από δενδρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο και λεβάντα.Το έλαιο φιστικιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και βιοτίνη συστατικά που συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων, υγιών μαλλιών ενώ παράλληλα αποτελεί εξαιρετική θεραπεία για την ενδυνάμωση των ριζών και καταπολεμά την τριχόπτωση.
Επίσης με το Τονωτικό Σαμπουάν της Pistacia Naturaαπαλλάσσεστε από τη χρήση conditioner καθώς το έλαιο φιστικιού είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν τα μαλλιά απαλά, λεία και λαμπερά.
Για πρώτη φορά με ένα και μόνο σαμπουάν έχετε τόσα οφέλη: όχι στην ξηροδερμία, όχι στη λιπαρότητα και τριχόπτωση τέλος!

Χωρίς parabens  τιμή: 11,00 Ευρώ 

Αυτό το κείμενο είναι από το Site http://www.pistacianatura.gr

Η γνώμη μου είναι ότι πρώτα απ'όλα έχει πολύ ωραία συσκευασία το άρωμα του είναι έντονο αλλά δε με πειράζει καθόλου γιατί για εμένα το πιο σημαντικό είναι πως δε βάρυνε καθόλου τα μαλλιά μου τα έκανε απαλά και λαμπερά από το πρώτο λούσιμο! Την λιπαρότητα την κράτησε μακριά για 2-3 μέρες όποτε είναι ένα πολύ καλό σαμπουάν! Σίγουρα θα το αγόραζα.

Το επόμενο προϊόν είναι : 

Μάσκα μαλλιών


Επανορθωτική μάσκα μαλλιών με λάδι φιστικιού, shea butter, φασκόμηλο, θυμάρι, δενδρολίβανο & λεμόνι.

Η Επανορθωτική Μάσκα Μαλλιών με έλαιο φιστικιού της Pistacia Natura θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας. Αποτελεί εξαιρετική θεραπεία για την ψαλίδα και τα αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα από βαφές μαλλιά. Χάρη στα λιπαρά οξέα και τη βιταμίνη Ε που περιέχει συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων, υγιών μαλλιών ενώ αποτελεί εξαιρετική θεραπεία για την ενδυνάμωση των ριζών. Επίσης το έλαιο φιστικιού είναι πλούσιο σε βιοτίνη, συστατικό απαραίτητο για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης.
Με χρήση μία φορά την εβδομάδα ηΕπανορθωτική Μάσκα Μαλλιών της Pistacia Naturaσας εγγυάται μαλλιά αναδομημένα, ενυδατωμένα και απίστευτα απαλά και λαμπερά χάρη στους μαλακτικούς παράγοντες του ελαίου φιστικιού.

Χωρίς parabens    τιμή: 12,00 Ευρώ 

Αυτό το κείμενο είναι από το Site http://www.pistacianatura.gr
Πάλι πολύ ωραία συσκευασία! Η υφή της είναι ασυνήθιστη για μάσκες μαλλιών όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία. Έχει το ίδιο έντονο άρωμα με το σαμπουάν και ίσως λίγο παραπάνω το όποιο δε μου άρεσε ιδιαίτερα να σας πω την αλήθεια. Επίσης χρειάζεται 30 λεπτά για να δράσει κάτι που δεν έχω την υπομονή να κάνω, προτιμώ τις μάσκες που δρουν πιο γρήγορα βέβαια το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο!! Αν θα την αγόραζα? Μάλλον όχι λόγο του αρώματος και της διάρκειας που θέλει για να δράση.

Μετά έχουμε την λατρεία μου 

Κρέμα προσώπου


Με έλαιο φιστικιού και αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου & μύρου.
24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου με αντιρυτιδικές ιδιότητες για όλους τους τύπους δέρματος.
Το έλαιο φιστικιού που περιέχει η Κρέμα Προσώπουτης Pistacia Natura είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μαλακτικούς παράγοντες που ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα αφήνοντάς την λεία και απαλή. Είναι παράλληλα σημαντικός σύμμαχος κατά της γήρανσης καθώς αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση και εξασφαλίζει δέρμα απαλό και μεταξένιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και μύρου που είναι ισχυρά αντιρυτιδικά, η Κρέμα Προσώπου της Pistacia Natura σας εγγυάται πρόσωπο απαλό, λαμπερό και ενυδατωμένο ενώ παράλληλα προσφέρει και ισχυρή αντιρυτιδική δράση.

Χωρίς parabens  τιμή: 19,50 Ευρώ 

Αυτό το κείμενο είναι από το Site http://www.pistacianatura.gr

Αυτήν την κρέμα πραγματικά την λάτρεψα!! Έχει φανταστικό και διακριτικό άρωμα που μου άρεσε πολύ. Η υφή της είναι τέλεια η ιδανική για εμένα, επίσης εγώ έχω λιπαρό δέρμα και αυτή είναι μια κρέμα για όλους τους τύπους δέρματος. Πραγματικά δε περίμενα να καθόταν τόσο καλά στο δέρμα μου είναι τόσο ενυδατική και ταυτόχρονα ελαφριά που χαιρόμουν να την βάζω στο πρόσωπο μου! Μπορεί να φορεθεί και άνετα πριν το μακιγιάζ σας πιστεύω αποτελεί την τέλεια βάση για πριν το μακιγιάζ και τέλος απορροφάτε πολύ γρήγορα από το δέρμα. Αν θα την αγόραζα? Εννοείτε!!

Το επόμενο και προτελευταιο είναι 

Γαλάκτωμα σώματος

Με έλαιο φιστικιού, λάδι jojoba & shea butter.

Το έλαιο φιστικιού είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μαλακτικούς παράγοντες που ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα αφήνοντάς την λεία και απαλή. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, συστατικά που συμβάλλουν στην υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Το νέο Γαλάκτωμα Σώματοςτης Pistacia Natura με έλαιο φιστικιού και σε συνδυασμό με έλαιο jojoba και shea butter (βούτυρο καριτέ) έχει τόσο απαλή και λεπτή υφή που αφήνει το δέρμα να αναπνέει ενώ παράλληλα το ενυδατώνει βαθιά.
Αν θέλετε κι εσείς να έχετε δέρμα πλούσια ενυδατωμένο και παράλληλα απαλό και μεταξένιο δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το νέο Γαλάκτωμα Σώματος της Pistacia Natura.

Με υπέροχο άρωμα φιστικιού συνδυασμένο με πικραμύγδαλο και νότες βανίλιας.

Χωρίς parabens  
 τιμή: 14,00 Ευρώ 


Αυτό το κείμενο είναι από το Site http://www.pistacianatura.gr

Έχει πολύ ωραία συσκευασία και αυτό που μου άρεσε είναι πως η αντλία του κλειδώνει ώστε να μένει το προϊόν "φρέσκο". Η υφή του είναι αρκετά λεπτόρρευστη και αυτό το κάνει να απλώνετε πολύ εύκολα στο δέρμα. Έχει άρωμα σαν παγωτό φιστίκι που στο δέρμα. Απορροφάτε αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας  και αυτό μου άρεσε πιο πολύ απ'όλα. Αν θα το αγόραζα?
ίσως! Μου άρεσε πολύ αλλά πιστεύω πως η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη για Body Milk!!


Τέλος έχω να σας δείξω ένα υπέροχο δαχτυλίδι που είναι χειροποίητο από φιστίκι! 
Πραγματικά το λάτρεψα.


Η σελίδα της εταιρίας στο Facebook είναι : https://www.facebook.com/pistacia.natura
Και το Site : http://www.pistacianatura.gr

Εύχομαι να σας άρεσε αυτό το Post Review και περιμένω τα σχόλια σας!! 

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

1 comments