Choies.com Review! Ρούχα.

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Γεια σας κουκλάρες μου! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
Σήμερα πρώτη του μήνα είπα να προσπαθήσω να κάνω κάτι διαφορετικό στο Blog μου.
Θα σας γράψω πληροφορίες και την γνώμη μου για ένα κατάστημα με ρούχα που λέγετε Choies.com

Λοιπόν αυτό το Online κατάστημα όταν μπαίνεις στο Site τους σε ενθουσιάζει!! 
Είναι πάρα πολύ καλοστημένο και οργανωμένο. 
Έχει όμορφα και ιδιαίτερα ρούχα που δε τα βρίσκεις πολύ συχνά και ιδικά στην Ελλάδα.
π.χ. αυτά που εγώ πήρα από το Site δε τα έβρισκα στα Ελληνικά καταστήματα.

Έχει από πολύ οικονομικά ρούχα μέχρι και πολύ ακριβά ανάλογα τα γούστα και την οικονομική σας κατάσταση! Επίσης έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε όλα.
Έχει και αντρικά ρούχα. Κάνουν πολύ συχνά προσφορές και στέλνουν παγκόσμια και φυσικά και στην Ελλάδα! Αγοράζεις με Paypal και όχι με αντικαταβολή.

Τώρα θα σας πω την εμπειρία μου με το  Choies.com .
Εγώ πήρα τρία πράγματα!! ένα Galaxy Κολάν που σας είχα μιλήσει και στην σελίδα μου στο Facebook γιαυτό και πραγματικά δεν έβρισκα πουθενά στην Ελλάδα και έτσι δεν έχασα την ευκαιρία.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η συσκευασία η όποια ήρθε το πακέτο μου, ήταν τέλεια συσκευασμένα με πολύ προσοχή και ιδικές ζελατίνες που έκλειναν αεροστεγώς της εταιρίας.

Το κολάν μου είναι σε εξαιρετική ποιότητα ακριβώς όπως το περίμενα και ήταν και στην φωτογραφία στο Site http://bit.ly/1hUy9JJ μπορείτε να το δείτε σε αυτό το Link. Ορίστε μερικές φωτογραφίες και από εμένα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα το δείτε και φορεμένο σε κάποιο βίντεο στο Youtube ίσως σε κάποιο Outfit τι λέτε?


Μέτα έχω να σας γράψω για ένα μαγιό που πήρα! Ναι καλά ακούσατε ... Μαγιό
Ήθελα τόσο πολύ να πάρω ένα με την Αμερικάνικη σημαία εδώ και καιρό και όπως καταλαβαίνετε δεν έβρισκα πουθενά. Είναι τέλειο και ευτυχώς μου ταιριάζει τέλεια στο σώμα μου!! Έχω κόλλημα με τα μαγιό αν δε μου πάνε δε τα φοράω ποτέ. Θέλετε να το δείτε? http://bit.ly/1dp94FM ορίστε το Link. Οι φωτογραφίες μου :


Και ένα τελευταίο πραγματάκι ήταν προϊόν μακιγιάζ γιατί εκτός από ρούχα στο Choies έχει και μερικά προϊόντα ομορφιάς όποτε όπως καταλαβαίνετε δε μπορούσα να αντισταθώ!! Είναι ένα Lip Gloss σε πολύ έντονο χρώμα φούξια. Έχει πολύ έντονη απόδοση σαν κραγιόν αλλά αφήνει αυτό το Glossy εφέ στα χείλη. Η συσκευασία του είναι πολύ γλυκούλα και μικρή ότι πρέπει για την τσάντα. 
Το Link του προϊόντος είναι : http://bit.ly/Kj707U


Αυτά ήταν τα προϊόντα!! 
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από το Choies σίγουρα σας προτείνω να του τσεκάρετε. 
Αν έχω να πω ένα αρνητικό μόνο είναι ότι τα προϊόντα έκαναν να φτάσουν σπίτι μου γύρω στον ένα μήνα. Θέλει υπομονή! ότι απορίες ρωτήστε με κάτω στα σχόλια. Φιλάκια πολλά! 




Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

3 comments