Apivita PROPOLINE Σαμπουάν VS Korres ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΛΥΚOΡΙΖΑ & ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ!! Review. pharm24.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2014

Γεια σας! Σήμερα σας έχω ένα Special blog post.
Πρώτη φορά κάνω σχετικό post στο blog μου και είμαι ενθουσιασμένη!!
Αν σας αρέσει θα κάνω και άλλα τέτοια.
Λοιπόν για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται θα είναι είναι ένα blog post VS δηλαδή θα σας κάνω review για δυο προϊόντα και θα σας πω πιο είναι το καλύτερο! 

Τι λέτε? πάμε να τα δούμε?





Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να σας πω πως αυτά τα δυο προϊόντα είναι από το φαρμακείο pharm24.gr .Είναι ένα πολύ καλό φαρμακείο για τις αγορές σας με πάρα πολύ μεγάλη ποικιλίαπροϊόντων και φοβερές προσφορές που δε πρέπει να χάσετε!


Τώρα πάμε να γνωρίσουμε τα προϊόντα.
Το πρώτο είναι το Apivita PROPOLINE Σαμπουάν Εξισορρόπησης για Έντονη Λιπαρότητα με μέντα & πρόπολη ήθελα πάρα πολύ καιρό να το δοκιμάσω γιατί πραγματικά έχω μεγάλο πρόβλημα με την λιπαρότητα στα μαλλιά μου.

Ήταν το πρώτο σαμπουάν που δοκίμασα από τα δυο και αρχικά δεν ενθουσιάστηκα από το πρώτο λούσιμο δεν είδα καμία διαφορά στα μαλλιά μου. Την δεύτερη φορά που λούστηκα ένιωσα την διαφορά και την είδα φυσικά! Το άρωμα του για εμένα είναι περίεργο... 
Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε! Σαπουνάδα δεν έκανε καθόλου από το πρώτο λούσιμο, ήθελε σίγουρα και δεύτερο!! Βέβαια μετά το λούσιμο ένιωθες τα μαλλιά σου να τρίζουν από καθαριότητα. Αν έχετε μεγάλο πρόβλημα όπως και εγώ σας το συνιστώ για συχνό λούσιμο.
Αν όχι καλό είναι να το χρησιμοποιείται πιο αραιά μέσα στην εβδομάδα! Τα μαλλιά μου με το συγκεκριμένο σαμπουάν έμειναν φρέσκα χωρίς λιπαρότητα γύρω στις 3-4 μέρες. 
Η τιμή του είναι στα 7,55 ευρώ τα 250ml. Μπορείτε να το βρείτε στο : 
http://www.pharm24.gr/apivita-c-277_283/apivita-propoline-sampoyan-eksisorrophshs-gia-entonh-liparothta-me-menta-propolh-250ml-p-3663.html
Σαν βαθμολογία του βάζω 7/10

Το άλλο σαμπουάν είναι του Korres ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΛΥΚOΡΙΖΑ & ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ Λιπαρά μαλλιά.

Σαν πρώτη επαφή το άρωμα του είναι πολύ ωραίο αλλά πάνω στα μαλλιά μετά το λούσιμο δε μυρίζει τόσο ευχάριστα όσο από την συσκευασία. Χρειάζονται σίγουρα δυο λουσίματα για να κάνεις πλούσια σαπουνάδα στα μαλλιά σου και τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο τρίζουν ελάχιστα σε σχέση με της Apivita. Βέβαια και πάλι τα νιώθεις καθαρά! Αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση είναι πως κάθε φορά που λουζόμουν με αυτό το σαμπουάν έπαιρνα σχόλια για τα μαλλιά μου ότι λάμπουν κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ με κανένα άλλο σαμπουάν. Πραγματικά έλαμπαν και συνάμα δεν έδειχναν καθόλου λιπαρά! 
Κρατούσε την λιπαρότητα μακριά για 3 μέρες σίγουρα. 
Η τιμή του είναι 5,95 ευρώ τα 250ml.
Μπορείτε να το βρείτε στο : http://www.pharm24.gr/korres-c-277_344/korres-sampoyan-glykoriza-tsoyknida-lipara-mallia-p-3998.html
Σαν βαθμολογία του βάζω 7,5/10

Όπως καταλαβαίνετε και τα δυο σαμπουάν είχαν τα καλά τους και τα κακά τους!
Πείτε μου και εσείς αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δυο. Περιμένω τα σχόλια σας <3


Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

3 comments

  1. είχα δοκιμάσει το σαμπουάν της apivita με πρόπολη αυτο με το δενδρολιβανο και δεν ειδα καμια διαφορα...την ιδια δουλεια εκανε με ενα αλλο σαμπουαν που ηταν στα 2,50Ε. Απογοητευτηκα μαλλον τιποτα δεν βοηθαει πραγματικα εμας με τα λιπαρα μαλλια που ειναι γενετικο :/ πιστευεις αν παρω αυτο με την εξισορροπηση εντονης λιπαροτητας να δω διαφορα; εχεις δοκιμασει της frezyderm; ευχαριστω εκ των προτερων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λιπαρά μαλλιά είναι πρόβλημα για την καθημερινότητα μας! Frezyderm δεν έχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι, πάντως το Phyto Phytocedrat που έχω δοκιμάσει δείχνει να κάνει δουλειά!! Είναι λίγο ακριβό
      σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά .

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή