Garnier Fructis - Miraculous Oil Brushing Express Review!

Τετάρτη, Μαΐου 28, 2014

Γεια σας κορίτσια! Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό με έχει κερδίσει το youtube και είχα καιρό να γράψω ένα blog post... Όμως ήρθε η ώρα!!



Πολύ καιρό τώρα με ρωτάτε για λάδια μαλλιών και συγκεκριμένα για προϊόντα κατά της θερμότητας, ε λοιπόν σήμερα θα μιλήσουμε για ένα αγαπημένο μου προϊόν που προστατεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά!

 To Garnier Fructis - Miraculous Oil Brushing Express έχει γίνει ο καλύτερος μου φίλος για μετά το λούσιμο!! Πάμε να δούμε γιατί.




Εδώ και καιρό έψαχνα το ιδανικό προϊόν που θα ενυδατώνει τα μαλλιά μου και παράλληλα θα τα προστατεύει από την θερμότητα. Σε περίπτωση που δε το ξέρετε το πιστολάκι για τα μαλλιά και το σίδερο κάνουν το περισσότερο κακό στα μαλλιά μας! Έτσι γεμίζουμε ψαλίδα κλπ γιατί στην ουσία τα καίμε. Το Garnier Fructis - Miraculous Oil Brushing Express υπόσχεται εύκολο βούρτσισμα, προστασία, ενυδάτωση και γρήγορο στέγνωμα κάτι που δεν είχα ξανά δει ποτέ σε κάποιο αντίστοιχο προϊόν!! Για να δούμε όμως τα κάνει όλα αυτά? 



Εμένα η γνώμη μου είναι θετική ως προς την προστασία και στο γρήγορο στέγνωμα... Ω ναι όσο και απίστευτο και να σας ακούγεται βοηθάει και πολύ μάλιστα, δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχω σχετικά κοντά μαλλιά αλλά πλέον κάνω τον μισό χρόνο για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Το άρωμα του είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό, εμένα προσωπικά με ταξιδεύει! 

Βάζω 2 πατήματα του προϊόντος στις άκρες των μαλλιών μου μετά το λούσιμο και τα μαλλιά μου προστατεύονται από το πιστολάκι, στεγνώνουν γρηγορότερα και χτενίζονται πολύ εύκολα!
Το μόνο που δε κάνει 100% είναι να τα ενυδατώνει, αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας...
Γι'αυτό υπάρχει και το Garnier Fructis - Miraculous Oil που είναι ειδικευμένο στην ενυδάτωση των μαλλιών μας. Το άρωμα του δε θα έλεγα ότι μένει αρκετή ώρα στα μαλλιά αλλά και πάλι δεν είναι αυτός ο σκοπός του! 

Επίσης για τέλος θέλω να σας αναφέρω ότι είναι εμπλουτισμένο με έλαιο argan, έχει μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται αμέσως από την τρίχα και έχει 230°C θερμική προστασία.

Αυτά γι'αυτό το προϊόν εύχομαι να σας άρεσε!! Περιμένω την γνώμη σας κάτω στα σχόλια.
Πείτε μου αν το έχετε δοκιμάσει και εσείς και πως σας φάνηκε! Φιλιά πολλά





Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

6 comments

  1. Γενικά δεν συμπαθώ καθόλου τα προϊόντα Fructis, αλλά νομίζω ότι με έπεισες να το δοκιμάσω! Αυτό με το γρήγορο στέγνωμα ακούγεται πολύ καλό ειδικά τώρα το καλοκαίρι που λούζομαι κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις δικιο!!και εμενα οποτε το βαζω στεγνωνουν απιστευτα γρηγορα!!σε κανενα αλλο προιον δεν το εχω δει αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιά μπορεί να είχε αργκάν. ,τώρα γράφει ότι έχει και δεν έχει γιατί το είδα στα συστατικά και ρώτησα την εταιρεία κ είπε ότι όντως δεν έχει. Κοροϊδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως στεγνωνουν τα μαλλιά γρήγορα αλλά αν νομίζεις ότι βάζεις αργκάν κ δεν βάζεις είναι ανευθυνότητα από την πλευρά τους, ποιος ξέρει τι βάζουμε πάνω μας και δεν το ξέρουμε εφόσον το παραδέχονται κ οι ιδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή