Hellenic Duty Free‏ News!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2014

Γεια σας! Σήμερα έχουμε ένα ενημερωτικό post, κάτι το οποίο δεν συνηθίζω να κάνω, ωστόσο ανακάλυψα κάτι το οποίο θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πιστεύω όλοι γνωρίζετε ταHellenic Duty Free Shops. Αν δε τα γνωρίζετε να σας ενημερώσω ότι στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (Hellenic Duty Free Shops) μπορείτε να βρείτε αρώματα, καλλυντικά, ποτά και μια μεγάλη γκάμα άλλων ποιοτικών προϊόντων σε πολύ προνομιακές φυσικά τιμές! Μάλιστα, τα Duty Free Shops διαθέτουν συνολικά 111 καταστήματα σε 44 σημεία στην Ελλάδα.  



 Ε λοιπόν ταdutyfreeshops.grέκαναν κάτι πολύ πρωτοποριακό που με ενθουσίασε!  

Τι είναι αυτό? 
 Στοhttp://www.dutyfreeshops.grπλέον μπορείτε να κάνετε παραγγελίες online και να γλιτώνετε χρόνο στο αεροδρόμιο. Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας την ημέρα της αναχωρήσεώς σας από συγκεκριμένα σημεία εντός και εκτός Schengen του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Με αυτό τον τρόπο σαν ταξιδιώτες γλιτώνουμε και χρόνο αλλά και χρήμα προπαραγγέλνοντας online μέσω της ιστοσελίδας dutyfreeshops.gr, σε ανταγωνιστικές τιμές. 






Εγώ, λόγω του ότι ταξιδεύω σχεδόν κάθε χρόνο με αεροπλάνο, θα με βόλευε πολύ να κάνω την παραγγελία μου online! Την επόμενη φορά σίγουρα θα το δοκιμάσω!!  

Ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό το Post και ελπίζω να σας άρεσε!  
Περιμένω την γνώμη σας κάτω στα σχόλια. Φιλάκια πολλά 

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

1 comments