Shiseido : Ultimune Power Infusing Concentrate!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015



Ultimune Power Infusing Concentrate: Τα αποτελέσματα χρήσης είναι θεαματικά! 


Θα έχετε σίγουρα ακούσει ότι το Ultimune Power Infusing Concentrate της Shiseido είναι το πρώτο προϊόν που δρα στην άμυνα του δέρματος, το κλειδί για την ομορφιά του. Όπως το σώμα σας, έτσι και το δέρμα σας έχει ένα ανοσοποιητικό σύστημα που λειτουργεί λιγότερο αποτελεσματικά με την πάροδο του χρόνου και λόγω της έκθεσης στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και το στρες. Το Ultimune ενισχύει το σύστημα πολλαπλής ενδυνάμωσης του δέρματος, ενώ παράλληλα βοηθά το δέρμα να γίνει πιο ανθεκτικό στην καθημερινή φθορά και στα ορατά σημάδια γήρανσης. Έτσι το δέρμα δείχνει πιο λείο και πιο ελαστικό, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ορατές οι ρυτίδες, καθώς η όψη του δέρματός σας αρχίζει να ακτινοβολεί.









Aυτό το προϊόν εγκαινίασε ένα νέο επαναστατικό βήμα περιποίησης της επιδερμίδας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και την προετοιμασία της με ένα softener, ώστε να βελτιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα των προϊόντων που θα ακολουθήσουν, το νέο βήμα περιποίησης της Shiseido είναι η Ενεργοποίηση με το Ultimune Power Infusing Concentrate. Έτσι ενισχύεται η δύναμη άμυνας του δέρματος ενάντια στα ορατά σημάδια γήρανσης για λαμπερή όψη. Επιπλέον, η χρήση του Ultimune ενισχύει την αποτελεσματικότητα όλων των προϊόντων Shiseido που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια, βελτιστοποιώντας το επόμενο βήμα του προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας σας. 







Για παράδειγμα, όταν το Ultimune χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με έναν κλασικό αντιγηραντικό ορό, τα αποτελέσματα στο δέρμα μιλάνε από μόνα τους. Ένα συντριπτικό 81% των γυναικών που συμμετείχαν στο τεστ* δήλωσαν ότι οι λεπτές γραμμές έγιναν λιγότερο ορατές, το δέρμα έγινε πιο ελαστικό, πιο σφριγηλό, απαλό και νεανικό μετά από μόλις μία εβδομάδα συνδυαστικής χρήσης, ενώ 61% των γυναικών δήλωσαν ότι οι ρυτίδες τους έγιναν λιγότερο ορατές*. 


H Shiseido μας βοήθησε να ενισχύσουμε το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας μας και τώρα μας βοηθά να ενισχύσουμε και την αυτοπεποίθησή μας.


*Αξιολογήσεις 98 έως 100 γυναικών – 1 εβδομάδα. Στο πλαίσιο του τεστ συνδυαστικής χρήσης χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα Ultimune Power Infusing Concentrate και BOP Super Corrective Serum.

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

3 comments

  1. καταπληκτικο,θελω να το δοκιμασω:/
    αν θες τσεκαρε και το δικο μου blog
    http://beautysource55.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It’s a really great post! Thank you for sharing!
    Can’t wait to see the next one!)
    Like your blog very much!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας ! ωραίο το review σας ! γενικά και εγώ έχω ευαίσθητο δέρμα και ταλαιπωρούμαι .. Θα δοκιμάσω να κάνω αυτά που λέτε ! Ευχαριστώ πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή