Nuxe! Prodigieux le parfum και Poudre Eclat prodigieux Review.

Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2015

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά!!
Σήμερα θα σας γράψω για δυο προϊόντα από την εταιρία Nuxe που μου αρέσουν πάρα πολύ και σίγουρα έχετε δει κάπου η έχετε ακούσει γι'αυτά! 



Ας μιλήσουμε πρώτα λίγο για την εταιρία.
Είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1991 και είναι Γαλλικά φυσικά καλλυντικά, που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με τον αισθησιασμό. Η ονομασία της NUXE προέρχεται από τις λέξεις «Nature & Luxe» που σημαίνουν «φύση & πολυτέλεια». Η NUXE είναι μια καινοτόμος εταιρία, εξειδικευμένη στην φυτική κοσμετολογία. Τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε πάνω από 65 χώρες, και οι βασικές τις αρχές συνοψίζονται στα εξής:

· Συνδυάζει τη Φύση, την Αποτελεσματικότητα και τον Αισθησιασμό.

· Προσφέρει προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής

· Είναι ένα brand για όλες τις ηλικίες που δημιουργεί πιστούς πελάτες. 



Τώρα πάμε στα δυο αγαπημένα μου προϊόντα! 
Ξεκινάω με το άρωμα που είχε μπει μέσα στην καρδιά μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, είναι το Prodigieux le parfum. Το είχα ξεχωρίσει γιατί πραγματικά έχει ένα υπέροχο αισθησιακό άρωμα γυναίκας. 
Είναι φτιαγμένο από Κίτρο, Περγαμόντο, και Άνθη Πορτοκαλιάς, Γαρδένια, Μανόλια και Τριαντάφυλλο, Βανίλια και Γάλα Καρύδας. Κυκλοφορεί από το 2012.
Είναι ένα άρωμα που κρατάει αρκετά στο δέρμα και σίγουρα δε περνά απαρατήρητο.
Θα το βρείτε σε online φαρμακεία από 33 ευρώ πακέτο με την πούδρα που θα σας μιλήσω στην συνέχεια.



Μέτα έχουμε την Poudre Eclat prodigieux πούδρα που είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι! 
Αν έχεις Bronze χρώμα θα κάνει το δέρμα σου λαμπερό και όμορφο.
Αν είσαι άσπρη σαν το γάλα όπως εγώ μπορείς να την βάλεις ως Bronzer, εγώ προσωπικά αυτό κάνω και μου αρέσει πολύ!! Έχει μια πανέμορφη γυαλάδα που έχω πραγματικά αγαπήσει! 
 Η διάρκεια της είναι γύρω στις 8 ώρες. Αυτό όμως που λάτρεψα περισσότερο από όλα είναι το άρωμα της, είναι ακριβώς το ίδιο άρωμα με το ο Prodigieux le parfum. Όσο για την συσκευασία δε το συζητώ μπορείτε να την δείτε και από τις φωτογραφίες. 


Αυτά είχα να σας πω γι'αυτά τα δυο προϊόντα! 
Θέλω να μου αφήσετε ένα σχόλιο με το ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από την εταιρία Nuxe και αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά.
Φιλάκια πολλά!! 

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

3 comments

  1. Φαίνεται τέλειο! Μαμαντεν Φιλάκια :3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Great! Thanks for sharing this. I read over the article and I really love all the things. By the way, could we get a chance to cooperate on SNS/Blog? We’ll pay $. tonylau86china@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή