Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2012


 Μπορεί για τον κόσμο να είσαι κάποιος αλλά…  για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος!
Με αυτή την φράση λοιπόν, θέλω να σας πω πως τα εξημερωμένα ζώα δεν έχουν κανέναν άλλον να τα φροντίζει και να τα προστατεύει ΕΚΤΟΣ από ΕΜΑΣ


Οι εποχές είναι δύσκολες και εις το όνομα της οικονομικής κρίσης ξαφνικά οι δρόμοι γέμισανεγκαταλελειμμένα κατοικίδια. Αυτή η δικαιολογία ακούγεται πολύ… φθηνή όταν είσαι  Άνθρωπος. Ο πολιτισμός μας φαίνεται από το πώς φερόμαστε στα ζώα. Οπότε σκεφτείτε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Αν ΟΛΟΙ μας βοηθούσαμε και προσφέραμε έργο και αξίες στην κοινωνία ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγαίναμε ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.

Καθημερινά στους δρόμους βλέπουμε φοβισμένα, διψασμένα και πεινασμένα τετράποδα, όμως..σχεδόν κανείςδεν σταματά να τους προσφέρει αυτήν την σημαντική επιβίωση για ΕΚΕΙΝΑ (φαί και νερό) αλλά… δεδομένη και ασήμαντη για μας.
Παίρνω την πρωτοβουλία να σας ζητήσω κάποια ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ  για τους τετράποδους φίλους μας τα οποία θα καταναλώνονται είτε στα αδέσποτα που περιθάλπω ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στις γύρω περιοχές της κατοικίας μου είτε δίνοντάς τα σε φιλοζωικές οργανώσεις ή σε κάποια άτομα που εκτελούν το ίδιο έργο με εμένα. Θα ενημερώνεστε κάθε φορά για το που πάει το κάθε τι. Μπορούν να βοηθήσουν όσοι έχουν ΠΟΛΛΑ αλλά κι όσοι έχουν ΛΙΓΑ χρήματα οπότε οι δικαιολογίες ΔΕΝ  έχουν χώρο εδώ

ΔΕΝ ζητώ χρήματα.
Τα αντικείμενα που μπορείτε να προσφέρετε για σκύλους και γάτες είναι τα εξής:

ü *μπολάκια για φαί και νερό (μπορεί να είναι π.χ. ένα μπολ από παγωτό ή έναν κουβά του σουπερ μάρκετ από γιαούρτι ή ποπ κόρν)
ü *ξηρά τροφή
ü *Κονσέρβες
ü *Λιχουδιές
ü *Παιχνίδια
ü *περιλαίμια ή αμπούλες για τα τσιμπούρια
ü *Σπιτάκια
ü *κολάρα-οδηγοί
ü *κουβέρτες
ü *πάνες
ü *χάπια που κοστίζουν 2-3€ και υπάρχουν στα κοινά φαρμακεία όπως είναι τα : 
   zylapour  των 300mg,
   vibramycin των 100mg,
   cibacen,
   αποπαρασιτικά  χάπια drontal,
   ό,τι άλλο κτηνιατρικό φάρμακο θέλετε

***Ακόμα και 1 χάπι που περίσσεψε από την φαρμακευτική αγωγή του σκύλου σας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!


"Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος, όχι επειδή υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κακό, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι που κοιτούν και δεν κάνουν τίποτα!"

Αν το πιστεύεις κι εσύ αυτό το ρητό βοήθησε στην πράξη επικοινωνώντας μαζί μου με mail στοmaria_stamatis@hotmail.gr για να κανονίσουμε να παραλάβω τα πράγματα που έχεις μαζέψει για αυτόν τον σκοπό.

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

3 comments

  1. svsth koukla mou. edw sthn geitonia mou yparxun polloi filozwoi (kai egw eimai mia apo autous) opote edw kalopernane! allou omws :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια bravo σου αξίζουν γι'αυτήν την κίνηση!Αν τον παίρνουν το καημένο το ζωάκι μέχρι να το βαρεθούν,γιατί το παίρνουν ή έστω δεν το δίνουν αλλού?όχι όμως και να το παρατάνε!Και σε εμάς καλοπερνάνε τα αδέσποτα,πάλι καλά!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι πολύ ευαίσθητη όσον αφορά στα παιδιά & στα Ζώα! ΔΕΝ ανέχομαι και ΔΕΝ επιτρέπω να ασκούν βία! Σ' αυτό τον πλανήτη ΔΕΝ φιλοξενούμαστε ΜΟΝΟ εμείς οι άνθρωποι (που είμαστε χειρότεροι από Ζώα)
    αλλά και τα Ζώα και έχουν και αυτά ψυχή και ναι! νιώθουν τον πόνο, όπως τον νιώθουμε κι εμείς! Ας σεβαστούμε επιτέλους τη ΖΩΗ, όποια & όπως κι αν είναι... (Αν μου επιτρέπεις, μπορώ να το δημοσιέυσω στο πτοσωπικό μου blog;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή