Καλλυντικά By Δήμητρα Γουλά Review!

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Γεια σας! Σήμερα θα γράψω ένα Review για τα καλλυντικά της πολυαγαπημένης Δήμητρα Γουλά.

Πρώτα απ'όλα να σας πω πως υπάρχει ένα online shop http://www.dimitragoula.gr/ που συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο δερμοδιάγνωσης και έτσι δημιουργούνται κρέμες κλπ ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας!!
Αυτό είναι υπέροχο!! Εγώ σήμερα θα σας γράψω για μια κρέμα προσώπου και ένα λάδι για τα μαλλιά. Όλα τα Καλλυντικά είναι Με βάση μια μεγάλη γκάμα από αιθέρια έλαια, βότανα, λάδια, cold cream, αλόη βέρα, βιταμίνες και πολλές άλλες πρωτογενείς φυσικές ουσίες σας προτείνω τα χειροποίητα, φρέσκα φυσικά οικολογικά καλλυντικά προϊόντα «My Handmade Beauty» που έχουν 0% συντηρητικά, 0% έκδοχα, 0% χρώμα, 0% άρωμα και παρασκευάζονται με βιολογικές πρώτες ύλες. Αυτά λέει και στο Site αν ρίξετε μια ματιά .. Πάμε να δούμε την γνώμη μου.

Για το πρώτο πράγμα που θα σας μιλήσω είναι η κρέμα προσώπου!!

Τι έχει μέσα??
αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο ( αντιρυτιδικό - συσφικτικό ), αλόη (αναπλαστική-ενυδατική), βιτ Ε (αντιοξειδωτική), ιδανική για ευαίσθητη επιδερμίδα.
όταν είδα τα συστατικά του την ρώτησα γιατί να έχει μέσα κάτι αντιρυτιδικό - συσφικτικό αφού είμαι 20 χρονών και μου απάντησε : To  τριαντάφυλλο είναι για όλες τις ηλικίες! Αν είσαι μικρή σε προστατεύει και δρα προληπτικά και αν είσαι μεγάλη δρα αντιγηραντικά. Όμως πέρα από αυτό είναι ένα αιθέριο έλαιο που βοηθά την επιδερμίδα να ενυδατωθεί βαθιά, προστατεύει από το κρύο και επουλώνει τα κόκκινα αγγεία που πολλές φορές έχουμε στο πρόσωπο. Γενικά είναι από τα πιο πολύτιμα αιθέρα ελαία γιατί ταιριάζει κσι βοηθά ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα.! Εσένα στο προσθεσά στην κρέμα σου γιατί από ότι βλέπω στην δερμοδιάγνωση σου έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και σου αρέσουν τα αρώματα λουλουδιών!

Τι μου άρεσε?? 

  • Είναι απίστευτα ενυδατική.Την έβαζα συνήθως βράδυ πριν κοιμηθώ και το άλλο πρωί το δέρμα μου ήταν υπέροχο!!
  • Πολύ δροσερή υφή.Ανάλαφρο αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνει είναι σα να βάζετε νεράκι!
  • Υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλο.Λάτρεψα το άρωμα της!
Τι δε μ'άρεσε??

Δεν μου άρεσε για χρήση πριν το υγρό make up. Εγώ πάντα πριν βάλω υγρό make up ενυδατώνω το πρόσωπο μου με μία κρέμα αλλά η συγκεκριμένη είναι τόσο ενυδατική που αργούσε να απορροφηθεί έτσι μου έβγαζε λιπαρότητα πολύ γρήγορα!! Οπότε την έβαζα μόνο βράδυ.



Οι κρέμες προσώπου στο site κοστίζουν 38,00 € τα 60ml

Τώρα πάμε στο λαδάκι για τα μαλλιά!!

Τι έχει μέσα??
Περιέχει δαφνέλαιο, καστορέλαιο, τσάι του βουνού, αιθέριο έλαιο φασκόμηλο.

Τι μου άρεσε?? 
  • Η συσκευασία του μου άρεσε πάρα πολύ!
  • Το έβαζα στις άκρες των μαλλιών μου και το είχα στα μαλλιά μου πάνω από μια ώρα συνήθως. Το ξέβγαλμα του ήταν πολύ εύκολο και αυτό ήταν πολύ καλό!
  • Έκανε τα μαλλιά μου λαμπερά και μαλακά!
Τι δε μ'άρεσε??

Το άρωμα του για μένα είναι πολύ έντονο βέβαια μετά το ξέβγαλμα δε μένει στα μαλλιά οπότε μια χαρά!! Επίσης δε βλέπεις διαφορά από την πρώτη χρήση αλλά μετά την δεύτερη κάτι που είναι λογικό πιστεύω!


Τιμή για το λαδί δε γνωρίζω γιατί δεν είχε στο site

Έχω και ένα λάδι για το σώμα που πρόσφατα άρχισα να δοκιμάζω όποτε περιμένετε review σύντομα
Φιλία πολλά <3

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

6 comments

  1. Είναι πολύ καλό το να παρασκευάζονται προϊόντα ειδικά για σένα και μάλιστα με τόσο φυσικά συστατικά. Πολύ σημαντική η προσπάθεια της κοπέλας:)
    Φιλιά

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία πραγματάκια,το λάδι για τα μαλλιά πιστεύω πως μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνες μας,τα καλύτερα προιόντα για την επιδερμίδα είναι και τα πιο αγνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή