Yves rocher Review! Προϊόντα μακιγιάζ.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013



Γεια σας κορίτσια σήμερα θα σας κάνω ένα Review με μερικά προϊόντα μακιγιάζ, η αλήθεια είναι πως δε το συνηθίζω στο blog μου αλλά λόγο του ότι το δέρμα μου περνάει μια κρίση δε μπορώ να κάνω βίντεο. Όταν μου φύγουν τα σπυράκια κλπ που έχω βγάλει θα σας κάνω και ένα μακιγιάζ με τα παρακάτω προϊόντα! Πάμε να τα δούμε? Λοιπόν αρχίζω από την βάση που είναι το :

Yves rocher Sheer Foundation
Είναι στην απόχρωση 01. Clair Natural και είναι στα 30 ml
Αρχικά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν μου φάνηκε σκούρο αλλά όταν το άπλωσα στο προσώπου μου δεν ήταν καθόλου σκούρο κάθε άλλο. Έχει πάρα πολύ ωραίο άρωμα και υφή ενυδατικής κρέμας! Είναι τόσο ανάλαφρο στο δέρμα που νιώθεις λες και δε φοράς τίποτα.
Η κάλυψη του είναι ελαφριά σαν bb cream. Αξίζει να αναφέρω πως πάνω στην συσκευασία γράφει την ημερομηνία λήξης κάτι που με εντυπωσίασε. Αν έχετε κανονικό προς ξυρό δέρμα θα είναι το ιδανικό για εσάς, αν όμως έχετε λιπαρό τότε ίσως να εμφανίσετε γυαλάδα στην ζώνη ταφ μετά από 3 ώρες περίπου! Εγώ έχω λιπαρό δέρμα και το φοράω μόνο με πούδρα, κατά την γνώμη μου αξίζει. Για πρωινά μακιγιάζ είναι ότι πρέπει.



Yves rocher Concealer
Είναι στην απόχρωση 01. Clair Natural και είναι στα 7 ml
Είναι από τα καλύτερα concealer που έχω δοκιμάσει. Εγώ από ένα concealer ζητάω να φωτίζει το βλέμμα, να καλύπτει τους μαύρους κύκλους και να μην κάνει γραμμές κάτω από τα μάτια. 
Το συγκεκριμένο τα κάνει όλα με μεγάλη επιτυχία. Η υφή του είναι πολύ παχύρευστη και αυτό είναι που το κάνει να καλύπτει! Το χρώμα του είναι το ιδανικό για εμένα. 



Yves rocher Sexy Pulp ultra - volume mascara
Λοιπόν για την συγκεκριμένη μάσκαρα δεν έχω να πω πολλά γιατί νομίζω οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, Τι λέτε και εσείς? Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο μήκος κάνει χωρίς να τις βαραίνει καθόλου, δε τις σκληραίνει και αυτό μου άρεσε. Το βουρτσάκι του είναι τρίχινο και διαχωρίζει πολύ όμορφα τις βλεφαρίδες χωρίς να κάνει κόμπους!





Yves rocher Waterproof eye liner
Είναι στις αποχρώσεις 02 blue και 04 Violet
Είναι δυο μολύβια ματιών αδιάβροχα που πραγματικά είναι τόσο πολύ σταθερά όσο κανένα άλλο από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, θα δείτε στις φωτογραφίες το τεστ που έκανα με το νερό και δεν έφευγαν με τίποτα από το χέρι μου. Ενώ το έτριβα να φύγει κάτω από το νερό όπως βλέπετε έχει ξεθωριάσει ελάχιστα, αλλά το καλό είναι πως με το ντεμακιγιάζ ματιών φεύγει αμέσως!


Αυτά ήταν τα προϊόντα μαζί με μια διπλή σκιά ματιών που έχω αλλά δε σας έκανα review τώρα για να δείτε και κάτι καινούριο στο βίντεο! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post. Περιμένω τα σχόλια σας, Φιλάκια πολλά!!






Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

22 comments

  1. Τα μολυβάκια είναι εντυπωσιακά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To concealer φαίνεται υπέροχο..
    Και τα μολύβια..πόσο όμορφα χρώματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραια η μασκαρα και τα μολυβακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η bb και το concealer έχουν σίγουρα πολύ όμορφη συσκευασία! Έχεις μήπως δοκιμάζει την bb της Vichy (Idealia) να μας κάνεις μια σύγκριση. Πρόσφατα τη δοκίμασα και μου άρεσε που είναι πολύ ελαφριά αλλά προτιμώ Yves Rocher λόγω συστατικών και θα ήθελα να ξέρω τις διαφορές του από μια πιο έμπειρη από εμένα. Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα κοριτσια μου. η μασκαρα ειναι εκπληκτικη! αξιζει να δοκιμασετε τα προϊοντα! εχω επισκευθει στο Παρισι το Κεντρικο τους καταστημα και ειχα παθει την πλακα μου! στη Γαλλια ειναι η 1η Εταιρια και τη βρισκει καποιος μονο σε καταστημα! επομενως εμεις εδω στην Ελλαδα ειμαστε τυχερες που μπορουμε να αξιοποιουμε αυτο το υπεροχο προϊον η καθεμια ξεχωριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά φανταστικά προϊόντα εγώ ότι έχω δοκιμάσει το έχω λατρέψει!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραίες συσκευασίες, τα μολύβια φαίνονται τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η μάσκαρα μου γυάλισε σε μια παρουσίαση που πήγα πρόσφατα...περιμένω να τελειώσει αυτή που χρησιμοποιώ και ίσως την πάρω!στο blog μου τρέχει διαγωνισμός για την Yves Rocher!χαχα είδες timing!?
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η μασκαρα φαινεται μοναδικη...θα την κοιταξωωωω :)

    http://sourcedebeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή