Striplac by alessandro!

Σάββατο, Μαΐου 04, 2013




Γεια σας κορίτσια !! Καλό Πάσχα. Σήμερα θα σας κάνω ένα blog post για κάτι που βρήκα πολύ ενδιαφέρον και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πριν μερικές μέρες πήγα στα κεντρικά της εταιρίας alessandro μαζί με την αδελφή μου εκεί βρήκαμε την Έλενα μια πολύ γλυκεία κοπέλα που μας ενημέρωσε για την εταιρία. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ξανά ακούσει πότε για την συγκεκριμένη εταιρία λόγο του ότι απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες. Αυτό που μου έκανε αρκετά εντύπωση είναι το καινούριο τους προϊόν Striplac!! Πριν όμως σας γράψω γι'αυτό θέλω να δείτε αυτό το πολύ χαριτωμένο βίντεο με την ιστορία της alessandro : https://www.facebook.com/photo.php?v=465557846851088&set=vb.410990065641200&type=3&theater Πολύ καλό ε? 



Λοιπόν πάμε για το Striplac! Το Striplac είναι κάτι εντελώς καινούριο και πολύ έξυπνο σαν ιδέα 
Τι είναι? είναι το πρώτο UV nail polish που διαρκεί πολύ περισσότερο από το κλασικό βερνίκι.Δεν χρειάζεται διαλύτες ή ασετόν για να το αφαιρέσετε!
Δηλαδή? Βάφετε τα νύχια σας με τα ιδικά μανό Striplac τα περνάτε στο ιδικό φουρνάκι του πακέτου και έχετε βαμμένα νύχια μέχρι και 10 μέρες. Φοβερό? και το ακόμα πιο τέλειο είναι πως για να τα αφαιρέσετε απλά τα ξεκολλάτε σαν αυτοκόλλητο όποτε θέλετε εσείς πολύ εύκολα και γρήγορα!!
Επίσης αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το κάνετε σπίτι σας μόνη σας! Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα η Online! Η σελίδα στο facebook της εταιρίας είναι : https://www.facebook.com/pages/alessandro-International-Greece/410990065641200

Φωτογραφία από το πακέτο Striplac!!


Πως αφαιρείτε!! 


Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

2 comments

  1. eixa dei kati paromoio palia sto youtube alla den thimamai an itan auti i etaireia... polu wraio blogpost... bravo. mipws omws xereis kai timi ? nomizw oti tetoia set xepernoun ta 80+ euro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκιο από μια ματιά που έριξα στο net έχει 100 και κάτι ευρώ!

      Διαγραφή